Deskribapena
Garaian garaiko barazkiak eta okela ekoizten dituzte.
- Udan tomate, piper eta letxugak ekoizten dituzte. Neguan aldiz, babarruna, porrua eta kipula izaten dira gehiengoak.
- Haragiari dagokionez, Eusko Label zigilupean saltze dute okel gehien. Horrez gain, Asturiaseko okela autoktonoa ere merkaturatzen dute.
Salmenta puntuak
Euren salmenta gehiena kontsumo talden baten bidez egiten dute. Bertan 20 bat pertsonek parte hartze dute eta salmenta bezeroaren araberakoa da, otarrak eurek pertsonalizatzen baitituzte.
Horrez gain, astean bitan merkatura jeisten dira eta bertan postua jartzen dute euren produktuen salmenta zuzena egiteko.
Dendetan ere saltzen dituzte ekoizten dituzten barazkiak. Eibarren Loixola baserriko produktuak aurki daitezke denda hauetan:
- Isasi
- Legarre
- Bolintxo okindegia
- Maria ospitxal
- Kantabria taberna
Kokapena
https://goo.gl/maps/z56oFBzmHUU2